Enerjinin günümüzün en pahalı değerlerinden biri olduğu bir gerçektir. 

Armin Yalıtım Referabs Listesi

Mekanik Tesisat sektöründe yıllara dayanan uygulama tecrübemiz ile, Mekanik Tesisat yalıtımı konusundaki tecrübelerimizin birikimini vana ceketi üretiminde ve uygulamasında değerlendirmek hedefiyle kurulmuştur.
 
Enerjinin günümüzün en pahalı değerlerinden biri olduğu bir gerçektir. Enerjiden yapılacak her birim tasarrufun, kullanıcıya, yatırımcıya, ülkemize ve hatta çevremize sağlayacağı kazanç dikkate değer olmaktadır.
 
ENERJİ TASARRUFU; üretimde, işgücümüzde ve konforumuzda ihtiyaç duyulan enerjide herhangi bir azaltma olmadan ENERJİ KAYIPLARI nı en aza indirerek Enerjiyi ETKİN kullanmaktır.
 
Mekanik Tesisatta Enerji Kayıplarını en aza indirebilmek için yalıtım yapmak ise kaçınılmaz bir gerekliliktir.
 
Bu bilinçle üretimine karar verdiğimiz ARMİN YALITIM CEKETLERİ ni, teknolojik gelişmeler takip edilerek yüksek KALİTE ve HİZMET prensiplerimizle sizlerin kullanımına sunmaktan mutluluk duymaktayız.
 
Porjeye özel imalat yapma yeteneğine sahip olan ARMİN YALITIM; üretimdeki özeni, kullandığı malzemelerdeki kaliteli seçimini Mühendislik formasyonuyla birleştirerek, değişik yalıtım kalınlıkları, değişik kumaş ve yalıtım malzemesi seçenekleriyle ayrıca yalıtımın ince detaylarını dikkate alarak ürettiği ARMİN YALITIM CEKETLERİ ni projeye özel ve optimum çözüm olarak sunmaktadır.

Sayfamızı Paylaşın